Badrumsrenovering i Stockholm | Badrumsrenovering Stockholm
 
stockholmbadrumsrenovering header

Badrumsrenovering i Stockholm

Dags att börja planera en renovering av ditt badrum?

Det finns många råd när det kommer till en badrumsrenovering i Stockholm. Planeringen är en av de viktigaste faktorerna för slutresultatet i en badrumsrenovering. En annan viktig sak är att beställa hem eller veta exakt vilken spegel, belysning, handfat/kommod och duschvägg du skall ha. Då vi som hantverkare behöver veta exakt vart el samt vatten skall komma ut ur vägg.

Det är många moment vid en badrumsrenovering Stockholm och vi försöker alltid effektivisera för att slutresultatet ska bli som bäst! Vi hjälper dig med alla frågor som du är osäker på, och hur dagens gällande regler fungerar. Kontakta oss för ett hembesök redan idag så går vi igenom ditt badrum helt kostnadsfritt.

Vi ger även rekommendationer om återförsäljare som har bra kvalitet av sanitetsvaror och möbler. Det finns vissa märken som har slarvat med kvalitet, såsom blandare som inte har behandlats på insidan korrekt och därmed låter extra mycket när man spolar vatten. En hög kvalitativ blandare blir oftast billigare i längden - Då ett eventuellt byte av en blandare är mer kostsamt än själva blandaren.

Vi sysslar även med helrenoveringar och det är inte ovanligt att vi tar på oss både en köksrenovering och badrumsrenovering samtidigt. Eller kanske det behövs målas i hallen? Vi fixar det.

27 May 2019